lauantai 11. kesäkuuta 2016

#91 Peruskoulu ohi

Se fiilis kun tiiät tasan tarkkaan, et mistä teet postauksen mut et vaan osaa alottaa.

Tää postaus tulee nyt ehkä vähän myöhässä. Mut antakaa anteeks, koska oon kuitenkin pari päivää jo miettinyt, että mitähän ihmettä tähän kirjoittaisin.


Eli kesäloma on alkanut ja koko peruskoulu käyty!! Täytyy kyllä sanoa, että tätä on odotettu. Luokkalaisia tulee toki ikävä (jos en nyt niitä enää nää) ja syksy ja lukioon siirtyminen jännittää, mutta YHDEKSÄN VUOTTA samassa paikassa oon lähes joka arkipäivä ollut (plus vielä päiväkoti, joka sekin oli samassa paikassa), joten tekee kyllä hyvää vähän vaihtaa maisemia. Lähipäivinä saan luultavasti tietää minne pääsin, mutta Turun steinerlukioon hain ykkösenä. KA 9,15.


En ole nyt ihan kauheen aktiivisesti ratsastellut ja sen kyllä huomaa täältä blogistakin. Viimeksi ratsastin Lukalla maanantaina, jolloin tipuin kolme kertaa. Luka rupes vähän pelleilemään ja pelkäsi yhtä kohtaa uralla. Ensimmäisen kerran tipuin laukasta, toisen ravista ja kolmannen vielä laukasta. Viimeisellä kerralla sattui sen verran, että en sitten enää kiivennyt selkään, vaan juoksutin Lukaa vielä liinassa. 


Olin siis ilman satulaa ja ensimmäisellä kerralla Luka "pelästyi" uralla olevia kavion jälkiä tai jotain ja kääntyi sellaisen 180 astetta ja lensin sellaseen punnerrusasentoon. Sen jälkeen ajattelin, että se nyt oli vain Lukan tyhmä päähänpisto ja kiipesin selkään, otin ravin ja menin samasta kohdasta uudestaan ja naps, täysin sama juttu. Sen jälkeen kiipesin taas selkään ja menin ensin pari kertaa käynnissä uraa ympäri, sitten pari kertaa ravissa (ja tein voltteja ja taivuttelin) ja sitten nostin laukan. Pari kertaa päästiin laukassakin kyseisen kohdan ohi, kunnes taas naps ja olin taas maassa. Kolmannella putoamisella tipuin jotenkin kummallisesti niin, että polveen tuli mustelma, reiteen naarmuja ja toisesta pakarasta tuli aika hemmetin kipeä pariksi päiväksi. Mutta sekin meni ohi.

Nyt oon pari päivää iskällä. Jalkapallon EM kisat sattui just sopivasti!! 

Ensi postaukseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti