torstai 14. heinäkuuta 2016

#95 L-uran junnuvalkut

 Moikka!

Olin Saaran ja Empun kanssa Lukalla, Freddyllä ja Viltsulla L-uran junnuvalkuissa Riitin tallilla. Se oli siis tavallaan leiri, joka kesti kaksi päivää. Hepat oli yötä tallissa ja me asuntovaunussa.

Leiri alkoi maanantaina, jolloin oli ensimmäisenä estevalmennus, jonka menin Lukan kanssa. Luka oli ensin tietysti jännittynyt ja kielteli esteille, mutta loppua kohden rentoutui ja viiminen rata meni ilman yhtäkään kieltäytymistä. Esteet oli varmaankin 30cm-60cm. 

Vähän myöhemmin oli myös kouluvalmennus, jonka menin myös Lukalla (kuvia ei vlitettavasti ole). Koulutunnin aikana satoi ja valmentajalla oli sateenvarjo, joka oli tietysti tosi pelottava Lukan mielestä. Tunnista tuli sen takia lähinnä pelkkää säätämistä.




Tiistaina oli ensin kouluvalmennus, jonka menin Lukalla ja siitäkään ei ole kuvia. Se meni kuitenkin paljon paremmin. Luka oli rento, eikä hötkyillyt mitään turhia. Me tehtiin ympyröitä ja pysähdyksiä yms. 

Tiistain estevalmennuksen menin Retulla, joka on tuntikäytössä tallilla. Retu oli tosi laiska alussa, mutta sitten kun ruvettiin menemään rataa, niin se reipastui ja meni kivasti. Oli hauskaa päästä ratsastamaan toosi pitkästä aikaa jollain muulla, kun omilla polleilla. Retu oli muutenkin tosi erilainen kun Luka ja Kelanga.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti