maanantai 22. elokuuta 2016

#100 Lukio ja pientä epäaktiivisuutta

Moikka!

Kuten varmaankin monet ovat huomanneet, koulut alkoivat taas. Mulla loppui siis keväällä peruskoulu ja siirryin nyt syksyllä Turun Steinerkoulun lukioon. 


Aamusin herään kuuden maissa, iskä heittää mut bussi- tai juna-asemalle. Mulla on polkupyörä Turussa odottamassa ja pyöräilen melkein kolme kilometriä kouluun puoli yhdeksäksi. Koulun jälkeen pyöräilen takisin bussi- tai juna-asemalle, laitan pyörän lukkoon ja hyppään bussin tai junaan. Oon nyt enemmän Salossa iskän luona, koska se on lähempänä. Lohjalta asti bussimatkaan tulee vielä ainakin puoli tuntia lisää. Lisäksi äitiltä Lohjalta ei oikein lähde busseja oikeeseen aikaan. Joko liian aikaisin tai ärsyttävästi liian myöhään. Koulupäivät on yleensä puoli yhdeksästä kahteen viiva neljään, mutta esimerkiksi maanantaina loppuu vasta vähän ennen viittä.


Pitää myöntää, että on alkuun tuntunut kyllä tosi raskaalta. Onneksi rupeen nyt oppimaan pyöräilyreittejä ja osaan jo jotenkin kulkea Turussa. Ja syyskuussa äiti rupeaa kulkemaan töissä Turussa eli pääsen siis jotkut aamut kyydillä koulun pihaan. Sen lisäksi ollaan myös ostamassa Turusta pieni yksiö, josta oon ihan sika innoissani! En malta odottaa, että pääsen sisustamaan ;) Ja sitten ei tarvitse istua joka päivä autossa, bussissa tai junassa montaa tuntia.


Nyt siis toivon, että ymmärrätte minkä takia tänne ei nyt ehkä ihan kauheasti hevospostauksia tule ainakaan hetkeen. Viikonloppusin ja kaikilla lomilla koitan toki saada postausta aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koulunkäyntiin!Tehtäviä on paljon, mutta kyllä niistä selviää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Pitää koittaa olla stressaamatta liikaa ;) Mutta kiitos!

      Poista